In deze cursus  gaan we contact maken met de dierlijke healingenergie van de aarde en de kosmos. De dieren herkennen zichzelf in deze energie. De dierlijke healingenergie kent de dieren omdat ze daar uit voortkomen. Ze weten wat het dier nodig heeft en hoe ze het dier kunnen bereiken. Deze energie gaan we voorstellen aan het dier en we laten ze elkaar ontmoeten. We zijn dus een matchmaker/koppelaars van energieën.

Als mensen vullen we vaak in wat wij denken dat een dier nodig heeft. Als we de dierlijke healingenergie ruimte geven kunnen we zien dat het dier pas echt krijgt wat het nodig heeft, op een liefdevolle en neutrale manier.

cursus 02Een kleine greep uit het Healingprogramma:

  • Healing van castratie/sterilisatie
  • Dolfijnenhealing voor dieren
  • Spijsvertering en organen
  • Stervesbegeleiding en begeleiding euthanasie
  • Healing stress, zichzelf krabben van de jeuk, haaruitvalcursus 03

Referenties

In de cursus heb ik o.a. geleerd om zuiver en helder te zijn in wat ik waarneem als ik een dier wil healen. In het oefenen met verschillende dieren in de cursus heb ik hele mooie en bijzondere ervaringen opgedaan. De resultaten bij de dieren waren soms heel verbluffend. Ik heb geleerd hoe je een healing opbouwt en om met de helende aarde en kosmos kan werken. Het heeft me de basis gegeven in het stap voor stap groeien hierin. Ik heb een breder beeld gekregen van wat dieren waarnemen, hoe ze mensen spiegelen, helpen en liefhebben en hoe ze als dier met hun ervaringen omgaan in vergelijking tot mensen. Ik vind de eenvoud die Lity hanteert erg prettig. Liesbeth Jonker Amsterdam

De cursus healing voor dieren heeft veel impact gehad op mijn hond Zilver en op mij zelf.
Ik ging er heen omdat ik beter contact wilde maken met Zilver. Omdat hij een zwervertje is uit Roemenië heeft hij angsten en een zogenaamd rugzakje.
Zilver is door de cursus een stuk rustiger geworden en ik zie een blijere minder gespannen hond. Het schoonmaken van banden met zijn oude eigenaars en zijn hormoonsysteem hebben daar veel in gedaan. Hij kijkt letterlijk anders uit zijn ogen!

In tweede instantie heeft de training ook voor mij baanbrekende veranderingen opgeleverd.
We kwamen er achter dat mijn gronding niet goed genoeg was waardoor Zilver zich onveilig voelde en constant op scherp stond.
Er bleek een energie in mijn aura te zitten van iemand anders. Sinds die verwijderd is kan mijn leven weer stromen, kan ik weer plannen maken en ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Ik neem mijn ruimte in en stel grenzen!

Ja, zo kom je voor je hond en uiteindelijk maak je zelf baanbrekende veranderingen door.
alle oefeningen van Lity zijn erg praktisch en goed in het dagelijks leven te gebruiken voor jezelf en natuurlijk voor dieren. Lineke van Opzeeland Amsterdam

 

Gratis introductiecursus

Wil je zelf je eigen dier helpen? Wil je weten hoe je problemen met je dier kunt voorkomen of oplossen?

In deze gratis mini cursus leer je hoe je met je dier om kan gaan als het bv. schrikkerig is, onrustig is of niet luistert door je meer bewust te worden van je energie. 

Energiereading en -healing

Jij bent uniek!

Maar waar ben je dan uniek in? En hoe kun je gaan voelen wie jouw unieke zelf is? Waarom kom je die obstakels in je leven tegen? Je wil méér uit je leven halen!

 

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!