Cursus healing van dieren

cursus 01In de cursus Healing van dieren gaan we contact maken met de dierlijke healingenergie van de aarde en de kosmos. De dieren herkennen zichzelf in deze energie. De dierlijke healingenergie kent de dieren omdat ze daar uit voortkomen. Ze weten wat het dier nodig heeft en hoe ze het dier kunnen bereiken. Deze energie gaan we voorstellen aan het dier en we laten ze elkaar ontmoeten. We zijn dus een matchmaker/koppelaars van energieën. 

Als mensen vullen we vaak in wat wij denken dat een dier nodig heeft. Als we de dierlijke healingenergie ruimte geven kunnen we zien dat het dier pas echt krijgt wat het nodig heeft, op een liefdevolle en neutrale manier.

Je leert o.a. een healing te geven op de maag, darmen, blaas en andere organen, hoe kun je euthanasie begeleiden en het traject dat er aan vooraf gaat? Wat kun je doen om jezelf weer schoon te maken na een healing van een dier? Is een dier te vroeg weg gehaald bij de moeder? Je leert hoe het dier weer kan krijgen wat het toen heeft gemist.   

 

knop aanmelden

 

Ervaringen...