Mijn kinderen zijn nu 21 en 24 jaar. Ik heb heel wat met mijn handen in het haar gezeten toen ze klein waren. Ik wilde natuurlijk de beste moeder 'ever' zijn.

Ik voel me bevoorrecht dat ik de gave heb om een stem van het Licht te horen die mij inspireerde en ook confronteerde. Dat heeft mij geholpen om mijn eigen weg te vinden in het begeleiden van twee geweldige wezens die bij mij geboren zijn. Die stem zei:'Deze kinderen komen bij ons vandaan. We hebben ze aan je toevertrouwd. Zorg goed voor ze. Wij helpen je en zijn er voor je.' Wat een gift! Wat een vertrouwen! En wat een ondersteuning! Ze hebben me geholpen mijn eigen weg te vinden. Ze hebben me geleerd dat er geen handleiding is voor 'hoe je het beste opvoedt'.

Hier kun je een blog lezen over Opvoeden met of zonder bagage?

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over deze cursus

Vraag het je kind eens (gratis)

Jij kunt als ouder je kinderen leren om zelf hun verbeeldingskracht te gebruiken. Hoe stel je de goede vragen? En welke andere manieren van contact maken passen bij jouw kind?

Help zelf je kind om zijn verhaal aan jou te kunnen vertellen.

Energiereading en -healing

Jij bent uniek!

Maar waar ben je dan uniek in? En hoe kun je gaan voelen wie jouw unieke zelf is? Waarom kom je die obstakels in je leven tegen? Je wil méér uit je leven halen!

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!