vlinderVoor ouders en therapeuten is er een mogelijkheid om kinderen op te geven voor een cursus Spelen met je dromen!. 

Lity geeft ook lezingen over het veranderend ouderschap in deze tijd. Kinderen van nu willen niet meer ónze antwoorden op hun vragen. Zij vragen aan ons: 'Wil jij mij helpen om mijn eigen antwooren te vinden?' Oeps, dát heeft niemand ons nog geleerd. Hoe doe je dat?

De eerstvolgende lezing en cursus zal plaats vinden in september-oktober-november bij Intuitieve Opleidingen in Utrecht.

Klik hier voor meer informatie.

In de laatste les worden de ouders en de therapeut uitgenodigd om mee te doen en zullen de kinderen de oefeningen van de cursus aan hen leren. Op deze manier leren de therapeut en de ouder zelf ook, en kunnen ze in de therapie of thuis terugvallen op de oefeningen die de kinderen zich eigen hebben gemaakt. Zo kunnen de oefeningen beter geïntegreerd worden in het dagelijks leven.

In diezelfde priode zal een lezing voor ouders en cursus voor kinderen worden aangeboden bij de Sterrenlichtwinkel in Gorinchem.vader zoon in hangmat

Neem gerust contact op.

Als het kind de ervaringen van de cursus kan delen met een ouder en/of therapeut voelt het kind zich meer gezien en gesterkt in zijn/haar eigen beleving.

Op aanvraag

De cursus Spelen met je dromen! kan ook op maat gemaakt worden zodat het beter past in het (therapeutisch) programma van de kinderen. Neem gerust contact op om te overleggen hoe we dat kunnen doen.

Referenties

Onze dochter van 10, bijna 11, is erg zorgzaam en behulpzaam. Daarbij vergeet ze zichzelf helemaal. Ze voelt heel sterk een sfeer en als het met een klasgenootje niet goed gaat schikt ze zich helemaal om het hen naar de zin te maken, wat resulteert in een gedrag dat helemaal niet meer past bij haar. Ze wordt opstandig naar de mensen in haar veilige omgeving (thuis) en neemt een nonchalante houding aan. Daar wordt ze zelf heel verdrietig van en het voelt als gevangen zijn. Want ze kan het niet goed relativeren en voelt alleen maar dat ze moet helpen. Lity heeft haar geholpen met ervaren wie ze zelf is en dat ze zelf belangrijk is. En dat ze goed voor zichzelf mag zorgen. Oefeningen van Hocus Pocus kunnen helpen, maar doordat onze dochter al wat ouder is en meer bewust van haar omgeving, vindt ze de oefeningen nog een beetje 'gek'. Langzaam introduceren we de oefeningen, door het samen te doen. Ze weet en voelt wel dat de oefeningen haar dichter bij zichzelf brengen. Na een paar dagen kwam ze thuis uit school en zag ze er 'sterker' uit. Ze had niet zoveel last van 'dat meisje'. Knap van haar, ze geeft dus nu ontdekt dat ze zichzelf kan beschermen.
Lity heeft een heel fijne zachte, vriendelijke, toegankelijke stem en weet jong en oud, mens en dier meteen op hun gemak te stellen. Echt heel fijn om met Lity te praten, omdat ze je echt begrijpt en bij haar leert om jezelf te zijn. Ik hoorde mijn dochter, luierend in de zon zingen: ooohh het is zo fijnnnn, om lekker jezelf te kunnen zijn....Chantal 

 

Ik heb een reading voor mijn dochter Zoe gedaan toen ze 4 jaar was, omdat we haar
onrustig vonden en ze veel nachtmerries had.

De reading vertelde me dat zoe een vrije ziel heeft die graag zelf beslissingen wil nemen.
Dat het voor haar erg belangrijk is dat ze zelf het gevoel heeft mee te kunnen beslissen en dat we haar iets meer vrijheid daar in moeten geven ,

In het verleden had ze veel meegemaakt ook met mensen die
te veel hadden beslist en bepaald voor haar.
Lity zag haar als een bloemenmeisje; vrij en open

Na de reading en healing begrepen we haar beter en hebben haar meer zelf mee laten beslissen. Zoe werd rustiger we hebben daardoor met elkaar meer balans gekregen.
En als het even niet goed gaat denk ik terug aan de reading en wat ook al weer belangrijk is voor haar en dat werkt. Zodra ze ziet dat ze zelf mee beslist over wat ze wil (natuurlijk in de mate wat goed voor haar is) is ze blij en ontspannen en staat ze open voor ons

Ik zou een reading zeker aanraden om te doen om zo je kind
Nog beter te begrijpen en te kunnen geven wat het nodig heeft. Esther Steen Leerdam

Energiereading en -healing

Jij bent uniek!

Maar waar ben je dan uniek in? En hoe kun je gaan voelen wie jouw unieke zelf is? Waarom kom je die obstakels in je leven tegen? Je wil méér uit je leven halen!

 

Cursussen

Wil je zelf aan de slag? Leren hoe je beter met je energie om kan gaan? Wil je leren hoe je je eigen dier of andere dieren kan helpen?

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!