quickscan

Waaraan kun je merken dat je kind emotionele gevolgen heeft ondervonden van de Corona lockdown? Of dat er verborgen frustraties en/of emoties zijn? Of van het na lange tijd weer naar school gaan? Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Hoe gaat het op school?
  • Hoe komt je kind thuis na school?
  • Hoe gedraagt je kind zich bij vriendjes?
  • Maakt het gemakkelijk vriendjes?
  • Hoe gaat het thuis?

Als ouder kan je hart breken als je ziet dat je kind zich verloren voelt, zich zorgen maakt en jou niet kan vertellen wat er in hem omgaat, omdat hij het zelf ook niet begrijpt. Je wil het beste voor je kind. Je wil graag dat je kind echt uit de verf komt. Dat het plezier heeft en vriendjes kan maken. Als ouder vindt je misschien dat je het zelf moet oplossen. En als dat niet lukt voel je dat je tekortschiet. Je schiet echt niet tekort. Je kind is nog te jong om te kunnen verwoorden wat er in hem omgaat, of je hebt een kind die het gewoon moeilijk vindt om woorden aan gevoelens te geven. 

Wil je meer inzicht in het gedrag of de gevoelens van je kind?

Vraag dan hieronder de verhelderende korte vragenlijst aan. 

Energiereading en -healing

Jij bent uniek!

Maar waar ben je dan uniek in? En hoe kun je gaan voelen wie jouw unieke zelf is? Waarom kom je die obstakels in je leven tegen? Je wil méér uit je leven halen!

 

Cursussen

Wil je zelf aan de slag? Leren hoe je beter met je energie om kan gaan? Wil je leren hoe je je eigen dier of andere dieren kan helpen?

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!