Energiereading en -healing van dieren

  • Plast je kat in huis?
  • Gooit je paard je op de grond?
  • Blaft je hond op straat naar andere honden?
  • Luistert je dier naar je?
  • Krabt en bijt het zichzelf van de jeuk en zegt de dierenarts dat het vlooienallergie is? 

De dieren willen gezien en gehoord worden. In een dierenreading kun je met vragen komen betreffende de gezondheid van het dier, voeding, gedrag, het (onbekende) verleden, relaties met mensen of andere dieren e.d.

allerleidieren

In de huisdierencultuur zijn de dieren afhankelijk van mensen voor hun natje, droogje en emotionele aandacht. Daardoor gaan ze soms zo veel op in de mensen dat ze verwijderen van hun eigen natuurlijke zelf. Je dier ziet waar jij mee zit. Het ziet ook waar jij zelf al iets mee doet en wat jouw blinde vlek is. Het ziet dat jouw blinde vlek jou verdrietig maakt en dat wil het niet. Het gaat de blinde vlek voor jou dragen. In de natuur doet de roedel dit met elkaar. Ze dragen de zwakke plek van een dier met elkaar. Dat is een situatie waar meerdere dieren iets van 1 dier dragen en dat het dieren onder elkaar zijn. Jouw dier gaat iets van jou of een vorige eigenaar dragen en dat is een mens. Geen enkel dier kan dit oplossen. Dat gaat zich uiten in bv kwaaltjes en/of gedrag.

Miscommunicatie

Een probleem kan te maken hebben met miscommunicatie. B.v. een paard bokt zodanig dat de eigenares er niet meer op wil rijden. Zij heeft het paard gekocht als rijpaard en wil het niet kwijt want het is een lieverd en ze heeft er een goede band mee. Het paard maakt duidelijk dat ze pijn heeft aan haar rug, dat ze niet gebouwd is om een volwassene te dragen op haar rug en dat ze liever voor de kar loopt met volwassenen en kinderen. Ze houdt van paraderen en dit kan ze voor de kar ook laten zien. De eigenares had al met deze gedachte gespeeld, maar begreep niet waar die vandaan kwam. Het kwartje viel voor beiden.

Soms gaan dieren een taak op zich nemen die wij laten liggen. In het geval dat een hond veel blaft in huis kan het zijn dat de eigenaar(s) niet aanwezig is in huis, misschien omdat er letterlijk iemand te weinig thuis is of figuurlijk doordat het baasje of vrouwtje veel achter de computer zit, de krant leest of voor de tv. weg droomt. Misschien is hij of zij er wel, maar met hun gedachten 'afwezig'. Er is in de ogen van de hond niemand die op het huis past. Dus gaat het dier die taak overnemen, maar dan wel op zijn manier want dat is de enige manier zoals hij het kan doen.

contactDierentolk

Ik maak contact met het wezen van het dier en vraag aan het dier wat er is gebeurd, hoe het zich voelt, wat het er van vindt etc. Ik laat het dier het verhaal vertellen. Ik vertel jou als eigenaar(es) wat het dier mij vertelt en ik vertel aan het dier wat jij het wil zeggen. Ik ben dus eigenlijk een dierentolk van jou en het dier. Zo ontstaat er een brug tussen jullie en dit brengt jullie dichter bij elkaar.

Healing van een dier

In de healing kan het dier de spanningen loslaten. Je ziet ze daar van genieten. Ze gaan er voor liggen en rekken zich eens lekker uit. Door de dieren in een healing opnieuw te verbinden met zichzelf herkennen ze weer wie ze in wezen zijn en gaan ze zich zekerder en veiliger voelen. De band met jou wordt helderder en jullie kunnen meer plezier hebben met elkaar. Als een healing klaar is gaan ze bij de deur zitten.

Wil je meer informatie over hoe ik je hier bij kan helpen? Neem gerust contact op.