Werkwijze

  In ieder drama zit een pareltje. Wat is jouw pareltje?

Soms zit je met vragen over:                                                                       

  • Je werk, 
  • Strubbelingen met je partner, 
  • Dat je al zo'n tijd niet meer echt gelachen hebt, 
  • Dat je het even niet meer weet.......
  • Je dier dat jeuk heeft, angstig is of begrijp je het gedrag van je dier niet.

Ik geef je, via een reading en een healing, inzicht in jezelf, het pad van je leven en jouw unieke kwaliteiten. 

Ook dieren willen hun verhaal vertellen.  Wat er niet lekker loopt bij je dier kan iets zeggen over het verleden van je dier of over jou. Ik maak contact met jouw dier en vertel jou wat het mij vertelt. Je dier en ik geven je tips over hoe jij zelf je dier verder kan helpen. En wat blijkt vaak? Wat jouw dier nodig heeft van jou, dat heb jij zelf ook nodig. Zo brengt een gesprek met je dier jou dichter bij jezelf.

Reading

In een reading maak ik contact met jouw Hogere zelf en je onderbewustzijn. Ik ga je energie lezen bekijken waarom je in deze situatie terecht bent gekomen. Iets in jou heeft dit willen ervaren. Waarom? En welke kwaliteiten van jou kun je nu gaan gebruiken om hier weer uit te komen?

In een reading wordt jouw verhaal verteld zonder oordelen of verwachtingen. Je krijgt concrete tips om je volgende stap te gaan zetten.                          

Er wordt niet in de toekomst gekeken, omdat ik geloof in vrijheid en verandering.

Healing en dolfijnen
bottlenose

We hebben zelf healingenergie. Dat gaat ongemerkt. Dat krasje op je arm en die blauwe plek gaan vanzelf over. In een healing maak ik contact met je eigen healingenergie. Ik nodig deze energie uit om in beweging te komen zodat er ruimte ontstaat voor een healingproces waar je mogelijkheden kunnen groeien en er rekening wordt gehouden met je grenzen. Op deze manier ontstaat de healing en vindt haar eigen weg in je energiesysteem en je lichaam. Dus eigenlijk help ik jou om je eigen healingenergie wakker te laten worden.

In een healing werk ik ook met de krachten van de Aarde en de Kosmos. Zij kennen jou. Je lichaam is gevormd door de Aarde en je wezen komt uit de Kosmos. Ze weten wie jij bent. Ik herinner je aan jullie verbinding met elkaar en vraag aan hen om jou te geven wat je nodig hebt om los te laten en om je te voeden met nieuwe kracht, liefde en creativiteit zodat je jouw leven de draai kan geven die bij jou past op dat moment. Ik vraag aan je wezen en je lichaam om dit te ontvangen.

Na een reis naar de Bahama's in 1994, waar ik twee weken gezwommen heb met wilde dolfijnen, zijn dolfijnen uit de kosmos in mijn healings gekomen. Ze verschenen zo maar en bleken heel goed te weten wat mijn cliënt nodig heeft. Zij zeggen dat de oorsprong van onze blokkades in ons hoofd zit. Ze weten veel over de werking van het brein. Het brein krijgt in hun healing veel aandacht. Ze weten heel goed hoe ze jou kunnen bereiken en wat je nodig hebt. In 1 tel weten ze wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat. Kijk ook eens bij Healingmassage Dolphin Touch

Nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.


"When a dolphin looks you in the eye, you are a transformed person"
- Horace Dobbs van International Dolphin Watch -

"ik heb de aanwezigheid/energie van de dolfijnen tijdens een reading/healing gevoeld. Het voelde troostend en helder."  -- Marlies 't Hart --