Dolfijnen vertellen over chaos

20 mei 2019

Vind jij loslaten ook zo spannend? En vrees je de chaos die loslaten teweeg kan brengen? Luister naar het verhaal van Margo en wat de dolfijnen haar vertelden. Lees meer

Margo kan zich moeilijk ontspannen en kwam voor een consult met de vraag of ik haar wilde helpen met de spanningen die vast zaten in haar lichaam. Ze voelde met name steken in haar scheenbeen.

Ik stelde voor om een Healingmassage Dolphin Touch te doen. Toen ze zich op de tafel genesteld had onder een warm dekbed legde ik mijn handen op de spanningsplek van haar scheenbeen, en vroeg aan de dolfijnen om er contact mee te maken. In gedachten praatte ik tegen haar onderbewustzijn. Ik vroeg aan haar om de dolfijnen toe te laten in de healing en de spanning los te laten.

Haar onderbewustzijn liet mij zien dat ze bang was om los te laten want in haar beleving betekent loslaten dat er chaos ontstaat.

Ik vroeg aan de dolfijnen of ze daar een antwoord op hadden. Ze lachten vol mededogen en zeiden dat datgene wat wij 'chaos' noemen slechts 1 puzzelstukje is van de hele puzzel die wij werkelijk zijn. Tijdens onze dagelijkse beslommeringen kunnen wij niet altijd het Grote plaatje zien waar wij in bewegen en waar wij naar toe bewegen. Als we het beeld van de hele puzzel zouden zien, zoals de dolfijnen dat bij ons kunnen, is er geen chaos meer. Dan past alles perfect in elkaar.

Misschien herken je dat wel als je terug kijkt naar een moment uit je verleden waar je je druk maakte om iets wat zich uiteindelijk heel goed heeft opgelost. 

Toen ik Margo vertelde dat haar angst slechts 1 puzzelstukje was, en dat zij zelf meer was dan dat ene stukje, luchtte haar dit enorm op. Haar hoofd had overuren gedraaid om aan dat ene puzzelstukje de hele puzzel te kunnen ontleden. Door dit inzicht ging ze haar denken loslaten. Ze ging terug naar 'Zijn' . Ze gaf aan dat dit voor haar betekende dat ze weer in haar centrum zat waar niets hoeft en niets moet en waar vertrouwen is.ongeacht hoe het leven voor haar uit pakt.

Het werd stiller in haar.

Zo konden de dolfijnen met hun heldere healingenergie diepere lagen in haar bereiken. 

Deze healingmassage heeft Margo geholpen om beter te kunnen slapen en de steken zijn langzaamaan minder geworden. Ze komt nog terug voor een paar massages zodat de pijn op kan gaan lossen.

Ook jij kunt aan dolfijnen in de kosmos vragen of ze je willen helpen. Vaak werkt dat het beste voordat je gaat slapen omdat je jouw denken dan vanzelf uit zet. Let dan eens op hoe je 's morgens wakker wordt. Blijf nog even doezelen en ben niet verbaasd als je dan, of iets later onder de douche, opeens een helder idee of inzicht krijgt.

In de video van Healingmassage Dolphin Touch krijg je een duidelijker beeld.

 

Vraag het je kind eens

Jij kunt als ouder je kinderen leren om zelf hun verbeeldingskracht te gebruiken. Hoe stel je de goede vragen? En welke andere manieren van contact maken passen bij jouw kind?

Help zelf je kind om zijn verhaal aan jou te kunnen vertellen.

Energiereading en -healing

Jij bent uniek!

Maar waar ben je dan uniek in? En hoe kun je gaan voelen wie jouw unieke zelf is? Waarom kom je die obstakels in je leven tegen? Je wil méér uit je leven halen!

 

Cursussen

Wil je zelf aan de slag? Leren hoe je beter met je energie om kan gaan? Wil je begeleiding bij het opvoeden van je kind?

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!