Healingmassage Dolphin Touch voor kinderen en tieners

Kinderen en tieners lopen vaak met spanningen rond die ze zelf óf niet uit kunnen leggen óf niet weten hoe ze het los kunnen laten. Dan kan een healingmassage Dolphin Touch in stilte een manier zijn om hun spanningen los te laten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Lisa_zwemt_met_dolfijnen_in_kleur_kleiner.jpgHet kind komt samen met een van de ouders naar mijn praktijk. Vooraf is een kort gesprekje waarin ik vragen stel of het kind fysieke klachten heeft (buikpijn, hoofdpijn) of dat het moeite heeft met slapen, eten, verlegen, situatie op school etc.

Tijdens de healingmassage kan ik beelden krijgen over de spanningen van het kind. Of krijg ik 'tips' door voor het kind hoe het hier mee om kan gaan. Na afloop kunnen we een kort 'beeldspelletje' doen zodat het zelf de hulp van de dolfijnen of een lievelingsdier kan visualiseren. Daarna is er een kwartier tijd om te tekenen. De ouder kan daar aan mee doen. Dit is een belangrijk moment omdat het kind tijdens het tekenen de ervaringen kan integreren.

Het kan ondersteunend zijn om een of twee keer terug te komen voor een healingmassage.

Praktisch

Duur: 60-75 minuten
Kosten: 60,-
Adres: Julianastraat 7 Leerdam. Parkeren op het Ambtsplein (!)

Vraag het je kind eens (gratis)

Jij kunt als ouder je kinderen leren om zelf hun verbeeldingskracht te gebruiken. Hoe stel je de goede vragen? En welke andere manieren van contact maken passen bij jouw kind?

Help zelf je kind om zijn verhaal aan jou te kunnen vertellen.

Cursussen

Wil je zelf aan de slag? Leren hoe je beter met je energie om kan gaan? Wil je begeleiding bij het opvoeden van je kind?

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!