Inhoud: 

  • Voel je weleens als een spons die te veel van de omgeving op zuigt?
  • Raak je snel overprikkeld of ben je gauw moe?
  • Laat je je door anderen uit het veld  slaan of sta je juist heel erg op je strepen?
  • Heb je hoofdpijn, spanning in je hoofd of een warrig hoofd?
  • Ben je gevoelig voor lichamelijke kwaaltjes of heb je vage klachten?

Dan ben je een gevoelig mens en sta je te veel open voor energie (gevoelens of gedachten) van anderen.

Je kunt het gevoel hebben dat je niet altijd zelf achter het stuur van je auto zit. Dan neem je de gevoelens van anderen te veel op, raak je het contact met jezelf kwijt als je met iemand praat, ga je in je hoofd zitten omdat te veel indrukken om je heen je in de war brengen. Raak je vervolgens het contact met je lichaam kwijt waardoor het kwetsbaarder wordt en vatbaarder voor kwaaltjes.

levenvanuitintuitieDeze cursus heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb deze basisvaardigheden intuitieve ontwikkeling geleerd toen ik begin 20 was. Ik had het gevoel dat ik eindelijk werd opgevoed. Er werd mij een handreiking gegeven hoe ik om kon gaan met de uitdagingen van het leven. Als ik me overdonderd voelde door een ander leerde ik mijn aura te beschermen. Als ik een warrig hoofd had leerde ik hoe het helder kon worden. Als ik te veel in mijn hoofd zat leerde ik hoe ik met beide voeten weer op de grond kon gaan staan. En als de spanningen me te veel worden weet ik hoe ik ze af kan voeren. Op deze basisvaardigheden val ik nog steeds iedere dag terug. Ik zou niet weten hoe ik mijn leven zou kunnen leiden zonder deze handvatten. 

In deze digitale cursus leer je gronden, bescherming van je aura, schoonmaken centrum van je hoofd, energie laten stromen, contact met je zon en oude overtuigingen die jouw energie vasthouden kun je snel en gemakkelijk transformeren in nieuwe energie.

In de 7 video's leg ik kort iets uit en begeleid ik je door de meditatie heen zodat je deze vaardigheden gaat ervaren en ze kan toepassen in je dagelijkse leven. In de laatste les krijg je een complete basismeditatie waarin ale basisvaardigheden zijn verwerkt. Zo kan het toepassen van de meesterschap over jouw energie een tweede natuur voor je gaan worden.

Methode: 

Deze cursus kun je nu online volgen.

Lesmateriaal: 

  • Het bestaat uit 7 video's met uitleg en meditaties 
  • Een geluidsbestand met een complete basismeditatie van 18 minuten
  • Een ebook om alles nog eens rustig na te lezen.

Kosten 80,16 ex BTW

Vraag het je kind eens

Jij kunt als ouder je kinderen leren om zelf hun verbeeldingskracht te gebruiken. Hoe stel je de goede vragen? En welke andere manieren van contact maken passen bij jouw kind?

Help zelf je kind om zijn verhaal aan jou te kunnen vertellen.

Energiereading en -healing

Jij bent uniek!

Maar waar ben je dan uniek in? En hoe kun je gaan voelen wie jouw unieke zelf is? Waarom kom je die obstakels in je leven tegen? Je wil méér uit je leven halen!

 

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!