Naar de stilte in jezelf.

Combinatie van een dolfijnenhealing en een hoofd-nekmassage

Dolfijnen gaan ervan uit dat elke spanning in je lichaam of in je energie, begint in het hoofd. Van daaruit ontstaat het gevoel en de emoties. Als het hoofd ontspant, dan ontspant het hele lichaam.

Tijdens een dolfijnenhealingmassage lig je op een massagetafel op je rug zodat je optimaal kunt ontspannen. Ik nodig de geest van dolfijnen uit in de kamer en stel jullie aan elkaar voor. Ik vraag aan de dolfijnen of ze zich willen concentreren op wat jou bezighoudt. Iets waarmee je verder wilt komen in je leven. En of ze je daarbij willen helpen. 

Dolfijnen weten in de eerste tel dat ze je ontmoeten wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat. Zij zoemen niet in op je blokkades, ze zoemen in op wie jij wezenlijk bent in alle cellen van je lichaam. Ze verhogen jouw energie. Jouw energie wordt helderder en sterker waardoor blokkades en energie van anderen losgelaten kan worden. Ze werken hierbij met hun sonar, geluid, huid op huid contact en hun verrassende soms stille en soms speelse bewegingen.

bottlenoseDe dolfijnen gaan jou een healing geven die ik ondersteun met een lichte subtiele massage van het hoofd en nek. Ook verbind ik je brein met je hart. Als je brein met je hart is verbonden gaat het ontspannen en worden ze verbonden met de rest van je lichaam. Ik nodig je lichaam en je brein uit om de energie van de dolfijnen te ontvangen.

Achteraf vertel ik in het kort waar de healing en jouw verhaal over gaat. 

Dolfijnenhealingmassage helpt o.a. bij terugkerende hoofdpijn, spanning in je hoofd, concentratieproblemen, druk gedrag, burn-out en vooral om weer terug te komen bij je echte zelf.

Stel je voor dat het steeds stiller wordt in je hoofd.....
Bekijk de dolfijnenhealing-massage en geniet!

Na een reis naar de Bahama's in 1994, waar ik twee weken gezwommen heb met wilde dolfijnen, zijn dolfijnen uit de kosmos in mijn healings gekomen. Ze verschenen zo maar en bleken heel goed te weten wat mijn cliënt nodig had. Ik heb ze in de loop van de jaren beter leren kennen en ze meer ruimte gegeven om de healing op hun manier te doen. Ze weten heel goed hoe ze jou kunnen bereiken en wat je nodig hebt. In 1 tel weten ze wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat.

Wil je meer informatie over hoe ik je hierbij kan helpen?  Neem gerust contact op!

Kosten consult 80,- per uur incl. 21% BTW. Een healingmassage duurt 5 kwartier tot 2 uur.

Referenties

"Vooraf voelde ik mij vooral hoopvol , omdat dolfijnen zo lief en zacht zijn. De gewone healings  helpen mij ook altijd heel goed. De massage was heel rustgevend. In en om mij heen was een warme, zachte, stille sfeer waarneembaar. Mijn hoofd of mijn denken voelde ontspannen zoals rustig inclusief bewust aanwezig. Het voelde niet meer vol en druk in mijn hoofd en ook niet slap en leeg, wat ik vaak na andere ontspanningsoefening of massage ervaar. Ik werd mij door de massage meer bewust van mijzelf en mijn manier van doen. Het voelt als een betere versie van mijzelf. Alles gaat een beetje makkelijker nu." 
- Mariële van Laarhoven -

"Dusdanig ontspannend dat ik het gevoel had dat mijn wezen een lange reis maakte. Ik had het gevoel dat ik 'meegevoerd' werd en zo dingen mocht zien die ik anders niet zo snel zie. Het gevoel dat er een drempel, waar ik eerder maar niet overheen kwam, achter me ligt. Na de healing heb ik vaak het gevoel dat wat eerder zo'n 'drempel' was, geen issue meer is. Dingen vallen op hun plek en ik kan verder. Een healing is steeds een cadeautje" 
- Ine van Son -

"ik heb de aanwezigheid/energie van de dolfijnen tijdens een reading/healing gevoeld. Het voelde troostend en helder."  
- Marlies 't Hart -

Vraag het je kind eens (gratis)

Jij kunt als ouder je kinderen leren om zelf hun verbeeldingskracht te gebruiken. Hoe stel je de goede vragen? En welke andere manieren van contact maken passen bij jouw kind?

Help zelf je kind om zijn verhaal aan jou te kunnen vertellen.

Cursussen

Wil je zelf aan de slag? Leren hoe je beter met je energie om kan gaan? Wil je begeleiding bij het opvoeden van je kind?

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!