• Ben je vaak moe?
  • Zou je vaker willen zeggen wat je echt denkt?
  • Heb je last van je maag, blaasontsteking of andere lichamelijke klachten?
  • Kun je wel twintig oplossingen voor een probleem bedenken en weet je niet wat het beste zou zijn?
  • Zou je meer willen voelen wat je echt voelt?
  • Zou je willen weten wat je talenten zijn?

Een energie-reading is vooral het lezen van jouw unieke verhaal van je leven. Het geeft ruimte voor verandering van je huidige situatie, je ervaringen, zodat je een andere werkelijkheid kan creëren of je werkelijkheid op een andere manier gaat ervaren.     

Een energie-reading is het lezen van het hele energiesysteem. Dat zijn de chakra's, de aura van het vorige leven en de energie van het lichaam zoals bv. de organen. 

In een reading maak ik contact met een stukje onderbewustzijn van jou dat op punt staat om boven te drijven en voor jou net niet tastbaar is. Dit doe ik door contact te maken met jouw wezen, dat stukje van jezelf dat enig en uniek is.

Je wezen vertelt jouw verhaaljewezenvertelt

Zoals ik het zie ben je een wezen en heb je een lichaam. Je wezen kun je voorstellen als een zon boven je hoofd. Jouw zon maakt jou uniek. Als je geboren wordt komt je zon steeds dichterbij en gaat stralen in je lichaam. Als je zon in je lichaam komt ben je aan-wezig. Als je staat te dagdromen ben je af-wezig. Je kunt dan ook gemakkelijk om geduwd worden; je zon, je wezen is een stukje verderop. Hoe meer je zon in je lichaam is hoe sterker je je voelt en hoe meer je je leven kan ver-wezenlijken. 

Als je een vraag hebt, stel ik die aan je wezen, en die gaat mij in beelden jouw verhaal vertellen. Dus ik vertel jou wat jij mij vertelt. Het verhaal geeft je een inzicht over hoe situaties in je leven ontstaan zijn, welke invloeden van mensen uit je omgeving een rol hebben gespeeld en vooral dat je in zo'n situatie verzeild bent geraakt omdat je iets wilde ervaren en leren. Wanneer je met een probleem rondloopt kun je zelf wel tig dingen bedenken waar het mee te maken heeft en dat je in kringetjes blijft ronddraaien. Het is net of je een puzzel aan het leggen bent. Ieder stukje ken je, maar hoe past het nou in elkaar? In een reading worden de hoofdzaken onderscheiden van de bijzaken waardoor je kijk op de situatie weer helder wordt en je een stap kunt zetten.

bozebaasVervelende baas?

Het kan zijn dat je vaak problemen hebt met een baas omdat je iets aan het leren bent over autoriteit van anderen en autoriteit van jezelf over je eigen leven. Het kan zijn dat je baas zich gedraagt zoals je vader of je moeder en jij op je baas reageert zoals je dat vroeger bij je vader of je moeder deed. Zo wordt een patroon herhaald. Zo'n patroon kan er voor zorgen dat je meer gericht bent op hoe de ander het wel en niet doet en je vergeten bent wat je zelf ook al weer vond of voelt. Op een gegeven moment ben je het zat en wil je het op een andere manier doen. Hoe leer je dan om weer te weten wat jij ook alweer dacht of vond?  

Stroeve relatie?

Misschien wil je in relaties graag die ander in de gaten houden omdat je bang bent om ze kwijt te  raken? Dat kan leiden tot conflicten met je partner of vriend of vriendin, omdat deze niet graag gecontroleerd wil worden. Als jijzelf als kind ook altijd in de gaten bent gehouden heb je geleerd dat 'het zo gaat in relaties'. Zo herhalen relatiepatronen zich en nu kun je gaan leren om dit anders te gaan doen. Hoe je iemand kunt gaan vertrouwen in plaats van controleren.

En wat heb jij nodig?regenboogmethart

Problemen kunnen ook ontstaan omdat je niet genoeg van jezelf houdt. Het kan zijn dat je daardoor niet vraagt wat je nodig hebt of niet ontvangt wat je zomaar gegeven wordt. Of was t het vroeger onveilig om je kwetsbaarheid te laten zien? Als dit onbewust gebeurt kun je met een ontevreden gevoel over je leven blijven zitten. Door oude energie los te laten naar de Aarde en nieuwe energie uit de Kosmos en de Aarde te ontvangen krijg je een andere kijk op de werkelijkheid en kun je iets nieuws gaan ervaren.

Op deze manier ontstaat er steeds meer ruimte voor wie jij werkelijk bent. En kun je je wezen meer gaan verwezenlijken. Dan gaat je zon weer schijnen.

Wat is een dolfijnenhealing?

In de healing werk ik met energie van de aarde en de kosmos. Vaak werk ik met energie van dolfijnen uit de kosmos. In dit filmpje vertel ik wat een dolfijnenhealing is.

Herken je jezelf hier in?

Wil je meer informatie over hoe ik je hier bij kan helpen? Neem gerust contact op.

Kosten consult 90,- per uur incl. 21% BTW. Duur van consult anderhalf tot twee uur.

Referenties

"Als ik bij Lity weg ging voelde ik me helder en verlicht in mijn hoofd, dichtbij mij zelf en heerlijk rustig en warm. Er veranderen patronen en gewoontes in mijzelf en dat geeft ruimte, maar ook verandering en is soms zoeken van hoe nu. Dus minder oude stress die me gevangen houdt. ‘Moeilijke' situaties voelen nieuw, onwennig en soms onveilig. Ik neem meer mijn ruimte in."  
- Marlies 't Hart -

Vraag het je kind eens (gratis)

Jij kunt als ouder je kinderen leren om zelf hun verbeeldingskracht te gebruiken. Hoe stel je de goede vragen? En welke andere manieren van contact maken passen bij jouw kind?

Help zelf je kind om zijn verhaal aan jou te kunnen vertellen.

Cursussen

Wil je zelf aan de slag? Leren hoe je beter met je energie om kan gaan? Wil je begeleiding bij het opvoeden van je kind?

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!