Cursussen

fossil 111498 1280

Inhoud: 

  • Voel je weleens als een spons die te veel van de omgeving op zuigt?
  • Raak je snel overprikkeld of ben je gauw moe?
  • Laat je je door anderen uit het veld  slaan of sta je juist heel erg op je strepen?
  • Heb je hoofdpijn, spanning in je hoofd of een warrig hoofd?
  • Ben je gevoelig voor lichamelijke kwaaltjes of heb je vage klachten?

Dan ben je een gevoelig mens en sta je te veel open voor energie (gevoelens of gedachten) van anderen.

Mijn kinderen zijn nu 21 en 24 jaar. Ik heb heel wat met mijn handen in het haar gezeten toen ze klein waren. Ik wilde natuurlijk de beste moeder 'ever' zijn.

Ik voel me bevoorrecht dat ik de gave heb om een stem van het Licht te horen die mij inspireerde en ook confronteerde. Dat heeft mij geholpen om mijn eigen weg te vinden in het begeleiden van twee geweldige wezens die bij mij geboren zijn. Die stem zei:'Deze kinderen komen bij ons vandaan. We hebben ze aan je toevertrouwd. Zorg goed voor ze. Wij helpen je en zijn er voor je.' Wat een gift! Wat een vertrouwen! En wat een ondersteuning! Ze hebben me geholpen mijn eigen weg te vinden. Ze hebben me geleerd dat er geen handleiding is voor 'hoe je het beste opvoedt'.

Hier kun je een blog lezen over Opvoeden met of zonder bagage?

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over deze cursus

Wil je zelf je eigen dier helpen? Wil je weten hoe je problemen met je dier kunt voorkomen of oplossen? In deze gratis mini cursus leer je hoe je met je dier om kan gaan als het bv. schrikkerig is, onrustig is of niet luistert door je meer bewust te worden van je energie.

samenspelen2023

Vakantie! Eindelijk weer meer vrije tijd om met je kinderen door te brengen. Wat gaan we dan doen, vandaag? Nou, lekker samen naar buiten, bijvoorbeeld! Of elkaar verhalen vertellen. Of met kleurplaten voor je kinderen waarop ze zich lekker kunnen uitleven. Schrijf je gratis in voor 12 leuke ideeën om met je kinderen buiten te doen, een verhaal om voor te lezen en 5 kleurplaten.

Geniet van deze kwaliteitsmomentjes met je kinderen! Zo kom je de zomer wel door. 

Vraag het je kind eens

Jij kunt als ouder je kinderen leren om zelf hun verbeeldingskracht te gebruiken. Hoe stel je de goede vragen? En welke andere manieren van contact maken passen bij jouw kind?

Help zelf je kind om zijn verhaal aan jou te kunnen vertellen.

Energiereading en -healing

Jij bent uniek!

Maar waar ben je dan uniek in? En hoe kun je gaan voelen wie jouw unieke zelf is? Waarom kom je die obstakels in je leven tegen? Je wil méér uit je leven halen!

 

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!