Cursussen

fossil 111498 1280

Wil je zelf je eigen dier helpen? Wil je weten hoe je problemen met je dier kunt voorkomen of oplossen? In deze gratis mini cursus leer je hoe je met je dier om kan gaan als het bv. schrikkerig is, onrustig is of niet luistert door je meer bewust te worden van je energie. 

Inhoud: 

  • Voel je weleens als een spons die te veel van de omgeving op zuigt?
  • Raak je snel overprikkeld of ben je gauw moe?
  • Laat je je door anderen uit het veld  slaan of sta je juist heel erg op je strepen?
  • Heb je hoofdpijn, spanning in je hoofd of een warrig hoofd?
  • Ben je gevoelig voor lichamelijke kwaaltjes of heb je vage klachten?

Dan ben je een gevoelig mens en sta je te veel open voor energie (gevoelens of gedachten) van anderen.

Ken je de basistechnieken intuitieve ontwikkeling en wil je af en toe in een groep van gelijkgestemden je energie verfrissen? We gaan dieper in op de basistechnieken I ntuitieve ontwikkeling zodat je ze nog meer kan gaan toepassen in je dagelijkse leven. Wil je inspiratie op doen, de mogelijkhed om vragen te stellen en je ervaringen te delen? 

Een relatie vanuit vertrouwen

Je bent dol op je dier en je wil het allerbeste voor je maatje, maar soms zit je met je handen in het haar. Wat bedoelt ie nou? Waarom doet hij dit zo? Waarom doet hij niet wat ik van hem vraag? Dat kan het plezier met je dier aardig verstoren. Hoe krijg je dan die relatie vanuit vertrouwen?

In deze cursus  gaan we contact maken met de dierlijke healingenergie van de aarde en de kosmos. De dieren herkennen zichzelf in deze energie. De dierlijke healingenergie kent de dieren omdat ze daar uit voortkomen. Ze weten wat het dier nodig heeft en hoe ze het dier kunnen bereiken. Deze energie gaan we voorstellen aan het dier en we laten ze elkaar ontmoeten. We zijn dus een matchmaker/koppelaars van energieën.

In deze cursus gaan we van ons eigen huisdier, of een huisdier dat je hebt gehad, leren wat onze oorspronkelijke manier van liefhebben is. Ons huisdier spiegelt dit voor ons. Kijk eens in de spiegel van je dier? Waarschijnlijk ben jij net zo leuk, speels, grappig, zacht, ondernemend als je eigen dier.

Gratis introductiecursus

Wil je zelf je eigen dier helpen? Wil je weten hoe je problemen met je dier kunt voorkomen of oplossen?

In deze gratis mini cursus leer je hoe je met je dier om kan gaan als het bv. schrikkerig is, onrustig is of niet luistert door je meer bewust te worden van je energie. 

Energiereading en -healing

Jij bent uniek!

Maar waar ben je dan uniek in? En hoe kun je gaan voelen wie jouw unieke zelf is? Waarom kom je die obstakels in je leven tegen? Je wil méér uit je leven halen!

 

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!