• Plast je kat in huis?
  • Gooit je paard je op de grond?
  • Blaft je hond op straat naar andere honden?
  • Luistert je dier naar je?
  • Krabt en bijt het zichzelf van de jeuk en zegt de dierenarts dat het vlooienallergie is?

De dieren willen gezien en gehoord worden. In een dierenreading kun je met vragen komen betreffende de gezondheid van het dier, voeding, gedrag, het (onbekende) verleden, relaties met mensen of andere dieren e.d.

vier dieren

In de huisdierencultuur zijn de dieren afhankelijk van mensen voor hun natje, droogje en emotionele aandacht. Daardoor gaan ze soms zo veel op in de mensen dat ze verwijderen van hun eigen natuurlijke zelf. Je dier ziet waar jij mee zit. Het ziet ook waar jij zelf al iets mee doet en wat jouw blinde vlek is. Het ziet dat jouw blinde vlek jou verdrietig maakt en dat wil het niet. Het gaat de blinde vlek voor jou dragen. In de natuur doet de roedel dit met elkaar. Ze dragen de zwakke plek van een dier met elkaar. Dat is een situatie waar meerdere dieren iets van 1 dier dragen en dat het dieren onder elkaar zijn. Jouw dier gaat iets van jou of een vorige eigenaar dragen en dat is een mens. Geen enkel dier kan dit oplossen. Dat gaat zich uiten in bv kwaaltjes en/of gedrag.

Miscommunicatie

Een probleem kan te maken hebben met miscommunicatie. B.v. een paard bokt zodanig dat de eigenares er niet meer op wil rijden. Zij heeft het paard gekocht als rijpaard en wil het niet kwijt want het is een lieverd en ze heeft er een goede band mee. Het paard maakt duidelijk dat ze pijn heeft aan haar rug, dat ze niet gebouwd is om een volwassene te dragen op haar rug en dat ze liever voor de kar loopt met volwassenen en kinderen. Ze houdt van paraderen en dit kan ze voor de kar ook laten zien. De eigenares had al met deze gedachte gespeeld, maar begreep niet waar die vandaan kwam. Het kwartje viel voor beiden.

Soms gaan dieren een taak op zich nemen die wij laten liggen. In het geval dat een hond veel blaft in huis kan het zijn dat de eigenaar(s) niet aanwezig is in huis, misschien omdat er letterlijk iemand te weinig thuis is of figuurlijk doordat het baasje of vrouwtje veel achter de computer zit, de krant leest of voor de tv. weg droomt. Misschien is hij of zij er wel, maar met hun gedachten 'afwezig'. Er is in de ogen van de hond niemand die op het huis past. Dus gaat het dier die taak overnemen, maar dan wel op zijn manier want dat is de enige manier zoals hij het kan doen.

Dierentolk

lity met hondIk maak contact met het wezen van het dier en vraag aan het dier wat er is gebeurd, hoe het zich voelt, wat het er van vindt etc. Ik laat het dier het verhaal vertellen. Ik vertel jou als eigenaar(es) wat het dier mij vertelt en ik vertel aan het dier wat jij het wil zeggen. Ik ben dus eigenlijk een dierentolk van jou en het dier. Zo ontstaat er een brug tussen jullie en dit brengt jullie dichter bij elkaar.

Healing van een dier

In de healing kan het dier de spanningen loslaten. Je ziet ze daar van genieten. Ze gaan er voor liggen en rekken zich eens lekker uit. Door de dieren in een healing opnieuw te verbinden met zichzelf herkennen ze weer wie ze in wezen zijn en gaan ze zich zekerder en veiliger voelen. De band met jou wordt helderder en jullie kunnen meer plezier hebben met elkaar. Als een healing klaar is gaan ze bij de deur zitten.

Wil je meer informatie over hoe ik je hier bij kan helpen? Neem gerust contact op.

Kosten consult 90,- per uur incl. 21% BTW. Duur van consult anderhalf tot twee uur.

Referenties

Ik heb anderhalf jaar geleden een verwaarloosde sensibele merrie gekocht. Maar ik zag potentie in haar. Ze was vel over been, heel bang en nerveus. Ik heb Lity er bij gehaald voor een reading en healings. Al gauw zag ik veranderingen bij haar. En nu heb ik echt een geweldige merrie. Haar karakter blijft. Maar ze straalt rust uit en ik kan met haar buiten rijden. Ze heeft met vertrouwen haar zwangerschap gedragen en een geweldig veulen op de wereld gezet. Zelfs bij de hoefsmid werkt ze helemaal mee en kan ze zonder praam worden beslaan. Marjolein Rosenboom van Stal Rosenboom Asch

In het healingwerk voor mijn 2 poezen is Lity een zeer bekwame healer. In de gedragsverandering van de poezen zie ik het effect van de healing terug”. Helena Amsterdam

Sinds een aantal jaren krijgen mijn dieren en ik healings en readings van Lity. Zo ook voor mijn hond die een gevoelig en zacht dier was.
Jaren geleden heeft hij een voedselvergiftiging opgelopen waarna hij bij de dierenarts opgenomen is. Volgens de specialist aldaar had hij een auto-immune aandoening. Hij moest aan de prednison en maagbeschermers. Mijn gevoel zei me dat er iets niet klopte, dus heb ik Lity om een reading gevraagd. In de reading bleek dat er andere oorzaken waren waar zij een healing op heeft gedaan. Ik heb daarna op aanraden van Lity hem nog laten doormeten op overgevoeligheid voor bepaalde voeding. Hij is heel goed hersteld en uiteindelijk jaren geen medicatie nodig gehad. Na een healing en reading was hij rustiger, zat beter in zijn vel en was meer aanwezig. Hij luisterde beter en had minder stress. Ik heb diverse readings laten doen voor mijn hond. Hij was een angstige hond die in zijn eerste jaar slechte ervaringen heeft gehad. Tijdens de consulten bij Lity kwam ook naar voren wat mijn rol was in het gedrag van mijn dieren en wat mijn hond nodig had van mij. De readings zijn altijd heel verhelderend en meestal vallen de dingen op hun plaats.
Helaas hebben wij hem onlangs door een plotselinge ziekte in moeten laten slapen. Ook daarin hebben ik en mijn hond een hele goede begeleiding van Lity gehad. Ik vroeg me af of ik de juiste beslissing had genomen. Daardoor kan ik beter met mijn verdriet omgaan en hebben ik en mijn hond een stuk rust gevonden. Linda 

"Mijn katten lieten zich nooit zien, omdat ze heel bang waren voor mensen. Na een aantal healingen gebeurde het volgende: een rustige vriend die niet zo heel vaak langs kwam zat op een stoel. Mijn kat kwam aanlopen en ging op zijn schoot zitten! Het ultieme wonder. Ook lieten ze zich vaker zien aan andere mensen, weliswaar op een afstandje dat ze net niet geaaid konden worden, maar ze verstopten zich niet meer onder de dekens in ons bed."
Anja van der Zwan Voorschoten

 

Vraag het je kind eens (gratis)

Jij kunt als ouder je kinderen leren om zelf hun verbeeldingskracht te gebruiken. Hoe stel je de goede vragen? En welke andere manieren van contact maken passen bij jouw kind?

Help zelf je kind om zijn verhaal aan jou te kunnen vertellen.

Cursussen

Wil je zelf aan de slag? Leren hoe je beter met je energie om kan gaan? Wil je begeleiding bij het opvoeden van je kind?

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!