Kinderen weten het beter

01 september 2022

We zitten in een evolutie! En wat voor een! Ik hoor je al zeggen:’ Nou, nou schrijf je dáár een nieuwsbrief over? Dat is geen nieuws!’ Nee, nieuws is dat zeker niet. Kinderen zitten ook in deze evolutie. Sterker nog. Kinderen nemen het voortouw in de nieuwe ontwikkelingen. “Hoe kom je daar nou bij?’ hoor ik je al zeggen.

Wat is een droomwereld, en hoe helpt het je kind?

21 augustus 2022

Kun jij je voorstellen dat je een eigen droomwereld hebt? Kun je hem vóór je zien, voelen of wéét je het gewoon? Zou je kunnen beschrijven wat een droomwereld is? Best lastig hè?

In het kinderboek 𝑳𝒊𝒔𝒂 𝒊𝒔 𝒈𝒆𝒘𝒐𝒐𝒏... 𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒔 droomt Lisa dat ze ergens buiten loopt. Ze komt er vanalles tegen en beleeft de wonderlijkste dingen. Het is een bijzondere plek. Nee, eigenlijk is het een magische plek! Lisa noemt het haar droomwereld. Wat is een droomwereld eigenlijk?

Je moet er wel in gelóven

12 augustus 2022

Vertel je weleens aan iemand dat je een aurareading hebt gehad? Dat je mediteert? Of een inspirerende spirituele cursus volgt? Antwoorden mensen dan dat ze het wel interessant vinden maar dat je er wel in moet gelóven. Het lijkt alsof ze denken dat dit alleen geldt voor ‘zweverige’ spirituele zaken.

Leren omgaan met emotionele pijn

19 augustus 2021

We leven in roerige en vooral onzekere tijden. Het lijkt wel of de sterren en planeten ons om de oren vliegen. Iedere week is er wel een grote verschuiving van energie. Bij mezelf en mijn clienten merk ik

Opvoeden met of zonder bagage?

14 juli 2021

Toen mijn kinderen klein waren zat ik vaak met mijn handen in het haar over de opvoeding.

'Is het normaal dat ze zo schreeuwen?'

'Maken andere kinderen ook zo veel ruzie thuis?'

Kun jij de stilte vinden in het hart van de orkaan?

12 augustus 2020

Kun jij je een periode in je leven herinneren waarin er maatschappelijk zo veel onrust was? Die zoveel mensen tegelijk raakt? Zoveel onzekerheden?

Leren omgaan met fysieke pijn

31 juli 2019

Ten eerste wil ik stellen dat het altijd raadzaam is om bij fysieke pijn een huisarts, of alternatieve geneeswijzer te raadplegen.

Daarnaast kun je er zelf ook iets aan doen. 

Zen met een koe

28 juli 2019

Natuurlijk heb je vaak koeien in de wei zien lopen. Maar heb je er weleens bij stil gestaan? Hallo tegen ze gezegd? De tijd voor ze genomen? Gewoon 3 minuutjes maar.

Kijk eens naar de video en voel wat het contact met deze koe met jou doet. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring.

Dolfijnen vertellen over chaos

20 mei 2019

Vind jij loslaten ook zo spannend? En vrees je de chaos die loslaten teweeg kan brengen? Luister naar het verhaal van Margo en wat de dolfijnen haar vertelden. Lees meer

Vraag het je kind eens (gratis)

Jij kunt als ouder je kinderen leren om zelf hun verbeeldingskracht te gebruiken. Hoe stel je de goede vragen? En welke andere manieren van contact maken passen bij jouw kind?

Help zelf je kind om zijn verhaal aan jou te kunnen vertellen.

Energiereading en -healing

Jij bent uniek!

Maar waar ben je dan uniek in? En hoe kun je gaan voelen wie jouw unieke zelf is? Waarom kom je die obstakels in je leven tegen? Je wil méér uit je leven halen!

Cursussen

Wil je zelf aan de slag? Leren hoe je beter met je energie om kan gaan? Wil je begeleiding bij het opvoeden van je kind?

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!