Wat anderen over mij zeggen

woordwolk website 

 

Mijn persoonlijke verhaal

Mijn leven is mijn wegwijzer. Ik heb geleerd dat elke ervaring van mijn leven mij altijd een stap verder brengt. En dat ik daarom geen enkele ervaring, hoe dan ook, had willen missen. Het Leven zelf schudt mij iedere keer weer wakker en zo word ik steeds meer die ik ben.

Je leven als een puzzel

Ik vind het heerlijk om de puzzel te leggen voor mensen die naar hun eigen puzzelstukjes hebben zitten turen en niet kunnen zien hoe het past. Ik geef mensen meer inzicht in hun verleden, hun kwaliteiten en hun drijfveren. Het patroon van hun leven wordt helder. Er komt perspectief en duidelijkheid voor de volgende stap.

Het raakt mij iedere keer weer om te zien hoe mensen vanuit een impasse in beweging komen en de stap naar daadwerkelijke verandering maken. Wil je meer weten?

In 1983 ben ik afgestudeerd aan het voormalige Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling in Utrecht en heb sindsdien mijn eigen aurareading- en healingpraktijk voor mensen.
Na 9 jaar praktijk wilde ik naast het werken met mensen iets anders. Mijn hart gaat uit naar readings/healings geven en dieren. Sindsdien ben ik deze twee gaan combineren en heb ik sinds 1992 de deuren van mijn praktijk ook openstaan voor dieren en hun baasjes. 

Kinderen

In 2022 heb ik twee kinderboeken uitgegeven en heeft een nieuwe missie haar levenslicht gezien. Mijn nieuwe specialisme is ruimte geven aan het gevoelige kind.

Hoewel ik 29 oktober 2024 de gepensioneerde leeftijd bereik voel ik een vuur in mij dat mij roept om te luisteren. Er ligt nog een missie voor mij die geleefd wil worden. En die missie brengt mij bij het gevoelige kind. Het kind dat zo veel indrukken opneemt uit zijn omgeving en ze niet kan plaatsen, maar wel voelen. Het kind dat zich verlegen voelt en zich niet durft te uiten. Het drukke kind die wil en moet bewegen om zijn spanningen kwijt te raken. Ik hou van deze kinderen. Ik begrijp ze. Ik voel ze. Want zelf was ik ook ooit zo'n kind. En mijn omgeving begreep er niets van. Daar wil ik verandering in brengen. Want ik weet zeker dat ouders van gevoelige kinderen zich ook herkennen in mijn verhaal.

 

Dieren

Door te luisteren naar dieren over hun verschillende problemen, gevoelens en hun eigen overwegingen heb ik inzicht gekregen in hun bestaan als dier, ook in relatie tot mensen. Van de dieren leer ik om bij mezelf te blijven, niets te verwachten, geen oordelen te hebben, gewoon zijn, en gewoon zi­jn. Vandaaruit ontstaat een relatie vanuit vertrouwen. Meer weten?

Ik heb praktische ervaring opgedaan met dieren op een kinderboerderij, een boerderij met koeien in Schotland, en als dierenartsassistente. Ook heb ik met succes een paar cursussen diergeneeskunde gevolgd aan het Groenhorstcollege Praktijkschool Barneveld.

Cursussen

De cursus Leven vanuit je intuitie is toegankelijk voor iedereen en heeft een speciaal plekje in mijn hart. Toen ik deze cursus zelf volgde in 1981 voelde dat als de opvoeding die ik had gemist. Voor mij is het een manier van leven geworden. Ik geef het iedere dag aandacht. Het is nu mijn basis waar ik op terug kan vallen in tijden of momenten wanneer ik mijn gronding kwijt ben, me meer bezig houdt met mijn omgeving dan mezelf, of merk dat ik oordeel of een kleur plak op mensen of situaties. Ik vind het fantastisch dat ik dan terug kan vallen op oefeningen die mij weer op de grond zetten, in mijn hart brengen en helder maken zodat ik beslissingen kan nemen, stappen kan zetten of weet wat ik nodig heb. Kortom: het is voor mij een manier hoe ik om kan gaan met de uitdagingen van het leven. Nieuwsgierig geworden? Hier kun je er meer over lezen en aanmelden.

Troost voor nabestaanden

In mijn werk als aura-reader en healer voor mensen en 2 jaar als algemeen medewerkster bij Dela uitvaartverzorging, ben ik het belang gaan zien voor mensen om na het overlijden van iemand nog vragen te kunnen beantwoorden over een overledene. Het beantwoorden van deze vragen kan troost en helderheid geven. Meer lezen?

Wil je meer weten hoe ik je hier bij kan helpen? Neem gerust contact op!

Vraag het je kind eens (gratis)

Jij kunt als ouder je kinderen leren om zelf hun verbeeldingskracht te gebruiken. Hoe stel je de goede vragen? En welke andere manieren van contact maken passen bij jouw kind?

Help zelf je kind om zijn verhaal aan jou te kunnen vertellen.

Energiereading en -healing

Jij bent uniek!

Maar waar ben je dan uniek in? En hoe kun je gaan voelen wie jouw unieke zelf is? Waarom kom je die obstakels in je leven tegen? Je wil méér uit je leven halen!

Cursussen

Wil je zelf aan de slag? Leren hoe je beter met je energie om kan gaan? Wil je begeleiding bij het opvoeden van je kind?

Nieuwsbrief

Wil je af en toe een tip ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling of over je omgang met dieren?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte!